Godnatt !


Fyller år om en månad !

Lite utav det jag önskade mig :)

Dagen

Helgen


Birsta :)

Tjenare , idag har man ju varit i birsta med Ebbaa och Tindra :) kommer lite bilder .

Min dag i bilder :)

 


Li


Birsta ,


Birsta

Tjenare , har inte haft internet så har inte kunnat blogga :( men iaf så var jag på birsta med brudarna ( Thilde och Clara ) <3 vi hade fett kul ;) men jag köpte en tröja med ett stort A på :) lägger ut bild sen ;)

Saknar min sööta lilla Li ! <3 :*


Godnatt


Mat , Morbror

Hejsan alla , sorry för bad uppdate, men aja , har ätit nu , ska strax åka och lämna lite saker osv....


Sjuk ,

Hejsan , som ni ser på rubriken så är jag sjuk ? Elr jag mår iaf nt bra :( pissit värre :( men jag ska väll bara mysa in mig här hemma


Jan. 14, 2013


LOL

Ser på LOL


Wii

Nu ska vi spela Wii ;)


Thildes blogg !

Http://mercedez.bloggplatsen.se


Bilderna ! 

Här kommer några av bilderna ;) 


Helgen ,

Hejsan , tänkte berätta lite helgen :
I fredags så åkte jag skridskor med klassen , sen så gick jag till min morbror som bor brevid , när jag var där så drack vi varm saft och åt kivi :) Sen så spelade vi chigo ( stavning ) iaf Sen gick jag hem ( på vägen så snackade jag med Thilde , Hanna , Clara :) ) men vid 5 tiden så åkte jag och mamma dit igen och åt :) sen tog jag bussen till Li , när jag Kom dit så gick vi till Ica och köpte godis :D mumma men iaf på väg dit så såg jag att Li hade fått grått hår ;) haha .... Sen när vi var på Ica frågade vi om vi fick låna toan , de visade oss dit ( det var på lagret ) men då så kom det en as konstig gubbe , han bah : hej pojkar ! Vi bah : WTF ?!? Aja men sen när vi kom hem såg vi på gladiatorerna vi somnade vid 1 ? Men på lördagen kom emmet :) ( emmet är en hund ) jag och Li skulle åka slalom om det var ju typ 20 - ? Men vi var ut och åkte snowracer osv,... Sen så åkte vi på shak ( stavning ) aja sen var vi ute med emmet igen , sen spelade vi ps2 ;) sen Åt vi ( set blev taco gratäng ) på söndagen spelade vi ds ;) Li och jag fixade varandra , sen så hade vi fotoshoot ( bilder kommer ) men det var så kallt så blev inte så många ;) Idag så hade vi idrott och det gick väll bra ? Men jag och Thilde ska väll hitta på ngt nu så bloggar mer sen puss ;) ( jag har inte haft internet på länge )


Fika

Hejsan hejsan , nu sitter jag och fikar med Thilde ;) sen ska vi spel Wii


Godmorgon

Godmorgon , förlåt för dålig bloggning ( den där blogg. Se app suger Idiotiskt mkt!!!!! ) men mst gå 


Tja , Godnatt :)

Ska inte sova än men Godnatt :) har varit med Alva idag , sen var vi nere hos Vincent och hade lite kul , men sen så skulle Alva hem :( men sen så gick jag och mamma ut och gick , vi var på bibblan , Ica och sen så gick vi en bit :) och kom nyss hem från Thilde var och hämtade lite saker ;)


Men Godnatt :)


Godmorgon

Dax att gå till skolan snart ? Ja sak iaf fixa mig nu ses ;)


Ica

Hejsan , för en timmesen så var vi på Ica :) iaf imorn börjar ju skolan det är väll både kul och tråkigt ? ;)

Här är iaf det vi köpte på Ica :


Näset

Hejsan , nu har vi kommit hem från näset ;) först frågade Maggan om vi kunde fixa ned höt och osv ... Vi sa såklart ja :) så när vi hade gjort det så sa Maggan att jag kunde rida chloe :) och sen så red vi i ca en timme ;) men bu så ska jag hem snart :( för att jag ska ju duscha osv , skolan börjar ju imorn :/ :)


Näset

Nu så ska vi gå till bilen och åka till näset :) Thilde ska rida Lp <3 fubbo Thilde som får rida Lp :) men nu så ska vi åka , slänger in mer bilder sen ! ;)


Godmorgon :) 

Godmorgon , Thilde och jag var tvungna att gå upp 9.30 :( men Sen ska vi kolla på Ted :)


Thilde 

Hejsan , ny sitter jag på thildes rum och spelar Mario kart :) idag då har jag åkt skridskor med soffan :) det gick ju sådära ( killen jag gillar var där ) Ps jag suger på skridskor så jag ramlade typ 5 gånger framför han ?!? Oops :) hihi ? Aja imorn så ska jag och Thilde till stallet :) Thilde ska rida lp osv ... :) bloggar mer sen :) ps i kväll så ska jag sova hos Thilde och vi kommer har fett kul och mysigt <33


Skridskor :)

Nu är jag på älvringken och Ska åka skridskor :)


Hoppkurs ! :) mm.....

Hejsan vaknade nyss :) eller ja men snart så ska jag åka skridskor ;) min iaf igår så var jag på hoppkurs , hade ju bästa lp ;) var super nöjd efter sista passet , hon gav verkligen allt <3 men hade en super duper dag igår !! Hon gick bäst på banan som låg på kanske 70-80 ? Aja sista hindret låg iaf på 90 ;) men itorsdags så var jag med Cicci och Li ;) sen på kvällen var jag på mammas pojkar med Li / mammas jobb :) men nu ska jag fixa mig , bloggar sen ;)


Godmorgon ! 

Godmorgon  väntar på att Cicci och Li ska komma  ska väll ära frukost strax osv.. Men nu ska jag gå och ladda mobilen så att den inte dör ;)


Godnatt !


Ny år

Sorry gör att jag inte har bloggat men igår var jag hos Cicci och firade nyår ! Idag så var jag med Cicci vi var mest ute men också inne . Imorn så kommer Cicci Och Li ;) vi ska väll göra nassa olika saker men iaf kommer det bli skita Kul !
Bilder sen nyår :


RSS 2.0