Godmorgon

Har precis vaknat mamma ropar att det är frukost så bäst att gå till henne . Men den så ska jag vara med Thilde 💕👍

Men kommer uppdatera hos Thilde , brb


Glitter

Ska lägga mig i sängen och läsa glitter :) fick den i posten ( fick preinimiton av Cicci ) ska inte blogga ngt mer nu så Godnatt :)


Thilde

Hejsan , nu har jag varit hos Thilde <3 det var kul har varit där stor del av dagen :) <3 vi har typ kollat på 5 avsnitt av pritty liter liers ( stavning ) vi bakade också muffins :D tog tyvärr ingen bild men de blev söööööta ! Ska vara med Thilde imorn också , gick inte att hos sov god mig / eller jag hos henne .
Men på midsommar så snackade vi om att åka till Åre så kanske vem vet ? Ses nu ska jag spela lite kort .


Hejsan svejsan , ny dag nya tag right ? ;) a men i helgen så va Li ju hos mig = GRYMT ! På torsdagen hade vi avslitning sen åkte vi till birsta asså jag och mamma , sen på vägen hem så hämta vi upp Li <3 sen var vi ute och spelade ss . Sen på fredagen var vi ute och tog lite bilder , sen så spelade vi ss sen så var vi med tessi . På lördagen så hämtade Li'S mamma upp oss och vi åkte 30 mil rakt ut i ingenstans ! Hade INGEN täckning , vi skulle sova i tält och lyssna på varjar . Vi hörde inget , bara orrar . sen så åkte vi till en gammal gruva som var igen slagen , vi hitta guld :) ÄKTA guld , fast vi lämnade det där . Sen igår så chillade jag bara var så trött efter att sovit typ inget . Sen så var jag på fotbolls träning , idag så ska jag troligen vara med soffan 👍 ses


RSS 2.0